Seguidores

segunda-feira, 13 de agosto de 2012

Building Bridges

Illustration for the Blog: Fatima Al-Hashimi
(Denmark)


"Building Bridges" - Paulo Zerbato/2011Danish Defence League’s Idiotiske Planer
Posted on Juni 22, 2012 by FATIMA


dr.dk kan man læse om, at DDL har planer om at dukke op i Danmarks såkaldte ‘ghettoer’ med plakater af de velkendte Muhammedtegninger med Profeten som en vældig ucharmerende terrorist og med bombe i turbanen(bare det at tænke på de tegninger igen, giver mig kvalme). Deres noget så “fornuftige” talsmand siger følgende:

“Vi tager ud i ghettoområder med plakater med billeder af profeten Muhammed med bombe i turbanen. Vi starter ikke balladen. Det er vores land, og vi har ret til at være der. Men hvis de kommer flyvende ned, så forsvarer vi os hundrede procent,”
(Taget fra dr.dk)

De skulle efter sigende gøre dette for den såkaldte ytringsfriheds skyld. Sådan idioti skal man længe lede efter. De ved udemærket godt, at dette kommer til at skabe problemer og evt. vold, men på trods af dette, ønsker de at gøre det. Dermed ikke sagt, at det ville være korrekt, at te til vold hvis DDL gør dette, men faktum er, at man ikke kan kontrollere ethvert menneske og hvordan det kommer til at reagere i en given situation. Det er specielt ikke let at kontrollere folk, der allerede evt. bor i socialt belastede områder, eller områder med meget pres og sværheder.Read full text:
Nenhum comentário:

Postar um comentário

Related Posts with Thumbnails